Θεραπείες απ' όλο τον κόσμο
A A A

Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα , θα σας αποσταλεί email με την παραγγελία που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Παρακαλούμε να ενεργήσετε σύμφωνα με τα παρακάτω για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

 

Για αγορές μέσω κάρτας

Kάνετε τη αγορά σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εύκολα και γρήγορα μέσω κάρτας. Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας το eshop θα σας κατευθύνει στο περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας όπου θα βάλετε τα στοιχεία της κάρτας σας και θα ολοκληρώσετε την παραγγελία.

Για αγορά με τραπεζική κατάθεση

Στην αιτιολογία του καταθετηρίου βάζετε το ονοματεπώνυμο και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Μας στέλνετε το καταθετήριο με μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ξεκινά άμεσα η περαίωση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα και προκύψουν έξοδα συναλλαγής αυτά επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, σας έρχεται ένα κουπόνι μέσω email με ένα μοναδικό κωδικό το οποίο θα πρέπει να έχετε μαζί σας εκτυπωμένο όταν θα έρθετε εδώ.

Στοιχεία Λογαριασμού

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΑΖΕΡΑΚΗ ΡΟΖΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 104/51655806

IBAN: GR31 0110 1040 0000 1045 1655 806

Σε περίπτωση αγοράς μέσω τραπεζικής κατάθεσης παρακαλώ πολύ να στέλνεται με ένα email το καταθετήριο σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για αγορές με μετρητά στο κατάστημα

Kάνετε τη κράτηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αυτόματα θα σας αποσταλεί email με την κράτηση που πραγματοποιήσατε.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί κατά την  άφιξη σας στο κατάστημα.

 

 

Σημαντικά

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία για ραντεβού και 1 ημέρα πριν για ακύρωση στο 2112203279, 2112203280.

Κάθε κουπόνι ισχύει έως και 6 μήνες μετά από την ημερομηνία αγοράς του.

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 12:00-20:00 / Σάββατο: 10:00-18:00

Newsletter